Ajankohtaista

Haetaan viestintäpäällikköä

Haemme innostunutta ja motivoitunutta viestintäpäällikköä mielenkiintoiseen ja uudistuvaan vaiheeseen. Tehtävässä on edessä valtakunnallisen järjestön muutosvaiheen viestintää, tehtävänä on valtakunnallisen järjestön muutosvaiheen viestinnän toteuttaminen ja alueellisen sekä paikallisen viestinnän ohjaus.

Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisvaltaista viestinnän perusteiden ja menetelmien osaamista (painettu viestintä, verkkoviestintä ja sosiaalinen media), hyvää journalistista ymmärrystä sekä mediaympäristön tuntemusta.

Tehtävässä toivotaan kokemusta käytännön viestintätehtävistä, sisällön tuottamisesta sekä viestinnän suunnittelusta ja vaikuttavuuden arvioinnista. Tehtävässä tarvitaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä päätöksentekokykyä. Eduksi lasketaan kyky verkostoitua ja toimia aloitteellisesti. Toivomme ehdokkaalla olevan soveltuva alan koulutus ja hyvä kielitaito.

Tehtävässä toimitaan liiton viestinnän vastaavana ja käytännön toteuttajana. Se on itsenäinen tehtävä, jossa merkityksellistä on sotasukupolven tarina, joka antaa aineksia myös nykyisen maailman tilanteen arvioimiseen. Tehtävässä osallistutaan asiantuntijana viestintästrategian luomiseen ja toteuttamiseen. Viestintäpäällikkö toimii osana varainhankintapäällikön ja taloushallinnon assistentin muodostamaa tiimiä. Esihenkilönä on liiton toiminnanjohtaja.

Jos kiinnostuit, katso ilmoitus InHuntin sivuilta.