Ajankohtaista

Sotaveteraaniliiton sosiaalisen median sivuston nimi muuttuu Sotaveteraanit -Sotiemmeperinne -sivustoksi

Sotaveteraanit-Sotiemmeperinne yhdistää veteraaniliittojen ja Tammenlehvän Perinneliiton sivustot yhdeksi kokonaisuudeksi. Sivuston ylläpidosta vastaa Tammenlehvän perinneliitto ry. Tältä sivustolta näet jatkossakin liittojen sosiaalisen median julkaisut sekä uusimmat tuki- ja perinnetyöuutiset.

Liittojen ja alueellisten perinneyhdistysten yhteiset nettisivut löydät osoitteesta  www.sotiemmeperinne.fi. Lisäksi sivustolle on koottu linkit Tammenlehvän Perinneliiton valtakunnallisten jäsenjärjestöjen sivustoille.

Sotiemmeperinne.fi -sivusto elää kansallisena muistina vuosien 1939–1945 sotien miehistä ja naisista, Tammenlehvän sukupolvestamme, joka kesti Neuvostoliiton ankaran taisteluylivoiman ja kohtuuttomat ehdot, jotka saneltiin Suomelle lopullisen rauhan vakuuksina.

Sotiemmeperinne.fi -sivuston kautta pääset myös niiden tietojen lähteille, jotka kertovat historiamme tapahtumista ennen talvi- ja jatkosotaa, sekä taustatiedot sotien syttymisestä ja niihin johtaneista syistä. Niin ikään löydät tietoa sodan jälkeisistä vuosista jälleenrakentamisen ajoista aina näihin päiviin saakka.

Toivottavasti jatkat kanssamme veteraaniperinteen ylläpitoa ja eteenpäin viemistä  tuleville sukupolville.

Kiitos kun seuraat meitä!

Tapahtuman taltiointi