Sotaveteraani ja minä -lastenlaulukilpailun helmet

Lastenlaulukilpailun konserttitaltioinnit ovat nyt nähtävissä Youtubessa.

Veteraanipolvesta kertovat lastenlaulut kuuluvat laajempaan opetuskokonaisuuteen ”Sotaveteraani ja minä”.

Laulukilpailun ja opetuspaketin on ideoinut Sotaveteraaniliiton lasten ja nuorten perinnetyön projektijohtaja, Tuija Saura. Opetusmateriaalin kuvituksesta ja  tehtävien suunnittelusta vastasi ryhmä Turun Yliopiston Okl:n opiskelijoita.

Ensimmäisen kerran lauluja kuultiin Sotaveteraaniliiton 60-vuotis juhlassa Messukeskuksessa jossa kutsuvieraana olivat Presidentti Sauli Niinistö ja tohtori Jenni Haukio.

Ensimmäinen Sävelsilta-konsertti pidettiin Finlandia-talolla 2018 ja toinen ehdittiin pitää juuri ennen koronasulkua Rauma-salissa 2019.

Kiertue jatkuu ja seuraava ”Sävelsilta” järjestetään Turun Konserttitalossa 26.4. klo 18.00. 

Esiintyjinä konserttitaltioinneissa ovat Raumanmeren peruskoulun musiikkiluokkien 7-9 oppilaat, opettajansa Sonja Siliämaan johdolla. Laulujen sovitukset Sonja Siliämaa. Juonto Tuija Saura.

Lue lisää Sotaveteraani ja minä -opetuskokonaisuudesta täältä: https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-seurasi-sotaveteraani-ja-mina-opetusmateriaalin-kayttoa-porolahden-koulussa/

Voit myös tilata opetusmateriaalit itsellesi: https://sotaveteraanit.fi/lataa-itsellesi-sotaveteraani-ja-mina-opetuspaketti/